El Moll€uroman, nou atractiu comercial de Mollerussa, que sortejarà 14 compres gratis a la setmana

El Molleuroman, un nou personatge creat per Mollerussa Comercial, es començarà a veure per l’entorn de les botigues de la capital del Pla d’Urgell a partir del 10 d’octubre. El seu objectiu serà repartir, cada tarda de dissabte, 4 premis als clients, concretament compres gratis de fins a un màxim de 25 molleuros. D’aquesta manera es pretén promocionar i dinamitzar el comerç de Mollerussa afegint-hi un toc d’humor.

A banda dels premis que entregui el molleuroman els dissabtes, de dilluns a divendres també es sortejaran dues compres gratis al dia. A més, als clients de Mollerussa Comercial que presentin el resguard de la zona blava podran aparcar gratis, ja que a la botiga se li abonarà el que ha pagat en efectiu. La campanya de tardor, anomenada “Jo ja hi compro a Mollerussa i tu?” començarà el proper 5 d’octubre i s’allargarà fins al 30 de novembre.

Mollerussa Comercial també ha organitzat un càsting per buscar la imatge que promocioni a les seves botigues de cara a properes accions. Una quarantena de persones han participat en aquesta iniciativa que clourà dissabte, quan es celebrarà la final a partir de dos quarts de cinc de la tarda a la plaça de l’Ajuntament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.