El monòleg “Les històries del Pla” s’estrenarà el 5 de juliol

El Consell Comarcal ha posat a la venda 200 entrades per a l’estrena de l’espectacle que vol promocionar el Pla d’Urgell entre els seus habitants

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha anunciat que el proper divendres 5 de juliol s’estrenarà el monòleg còmic “Les històries del Pla. Humor passat per aigua” al Centre Cultural de Mollerussa. Les dues-centes entrades posades a la venda tenen un preu de 2 euros i es poden recollir al Consell Comarcal fins al dia 3 de juliol, de 9 a 14 hores.

L’espectacle, escrit per Ferran Aixalà, consta de dos monòlegs interpretats per la directora de la Fundació Canals d’Urgell, Maribel Pedrol, i el guia de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, Eduard Ribes. Amb un toc d’humor, els artistes presentaran les seves reflexions sobre la comarca, amb acudits sobre els municipis i la seva gent.

Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell vol apropar i donar a conèixer els atractius de la comarca a qui encara no els coneix, utilitzant l’humor com a eina per arribar a un públic ampli i divers.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.