El MoraBanc Andorra obté a Mollerussa la seva tercera victòria consecutiva en la pretemporada d’ACB

El bàsquet d’ACB s’ha pogut tornar a gaudir aquest dissabte,  i per quart any consecutiu, a Mollerussa, amb el partit de preparació per a la nova temporada que ha enfrontat el MoraBanc Andorra i el Dominion Bilbao Basket. Els andorrans han superat als bascos per dos punts, amb un resultat de 99 a 97, i s’enduen la tercera victòria d’aquesta pretemporada.

El joc, però, ha estat molt igualat i el jugador del Bilbao, el barceloní, Àlex Mumbrú, amb 30 punts, ha estat el màxim anotador del partit. Tot i que després del descans els bascos portaven un cert avantatge, en els darrers minuts els andorrans han reaccionat i una cistella de David Jelinek, a dos segons del final, ha estat la que ha donat el triomf al MoraBanc. El jugador ha estat una peça clau durant el partit, anotant 21 punts i 5 triples, juntament amb Oliver Stevic, que n’ha fet 20.