El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa imparteix un taller de confecció

El Museu de Vestits de Paper va acollir aquest dijous un taller de confecció de vestits fets amb paper. En aquesta ocasió la modista Carme Solà, habitual col·laboradora del museu, va ser l’encarregada de mostrar algunes de les diverses tècniques que s’utilitzen habitualment per confeccionar aquestes peces tan especials que es converteixen en les protagonistes del tradicional Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa.

Amb l’objectiu de promocionar el museu i d’incentivar la participació al Concurs de Vestits de Paper que enguany tindrà lloc el 14 de desembre, aquestes sessions que estan adreçades a tothom i s’ofereixen de manera gratuïta, s’han realitzat també en altres poblacions de la comarca com són Miralcamp, Fondarella o Sidamon.

Enguany el certamen premiarà per segon any consecutiu el talent en joves amb el premi Emergent’s i és en aquesta línia que els tallers poden resultar una bona eina per a aprendre la tècnica que els permeti elaborar els seus propis dissenys.

Després d’aprendre com treballar el fil de paper entre altres tècniques específiques, els interessats podran gaudir de dues noves sessions de confecció els pròxim dies 19 i 21 de setembre.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.