El Nadal al Pla d’Urgell, més solidari amb el càncer infantil

L’empresari del Palau d’Anglesola Sebastià Garralon, especialitzat en il·luminació nadalenca,  ha doblat l’estoc de garlandes solidàries amb el càncer infantil i enguany disposa de 100 unitats, les quals representen el personatge de culte el Petit Príncep. Gràcies a la col·laboració d’institucions i entitats, s’espera llogar la seva totalitat i destinar una part del seu cost a l’hospital Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona. La iniciativa ja va aportar-hi 2.500 euros l’any passat i aquest s’espera que siguin 5.000 euros.

Garralon veu viable assolir aquesta xifra perquè la resposta a la campanya està sent bona i municipis com Mollerussa, El Palau, Bell-lloc, Sidamon, les Borges Blanques, entre altres, ja han sol·licitat la garlanda. A més, enguany ha rebut, en general, una major demanda d’elements decoratius per a la campanya de Nadal per part dels ajuntaments o entitats d’arreu del territori català. L’excepció ha estat el Pirineu, on segons diu, els consistoris han invertit menys recursos en l’adquisició de decoració nadalenca a causa del menor nombre de turistes per la pandèmia.

L’empresa que dirigeix té enguany un estoc de 2.200 elements d’il·luminació i ha ampliat i renovat la producció de garlandes en format gegant, les quals es distribuiran en diferents municipis del Pla d’Urgell i també de les Garrigues i el Segrià. El seu aspecte es vol mantenir en secret fins a la seva instal·lació, que es preveu iniciar al llarg de la setmana vinent.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.