El Nadal ja il·lumina Mollerussa

El Nadal ja il·lumina Mollerussa. Aquest dimecres a la tarda s’ha portat a terme la tradicional encesa de l’enllumenat nadalenc davant l’expectació de la ciutadania, que ha volgut conèixer els 11 elements decoratius d’il·luminació nous que s’han introduït enguany al municipi amb l’objectiu que siguin interactius amb la població.

On aquesta gran bola de 4 metres de diàmetre que presideix la plaça de l’Ajuntament i que permet que el públic la pugui gaudir des de l’interior ha sigut l’element més fotografiat.

Així mateix, s’han ubicat altres elements en forma d’arbre, de 6 i 4 metres d’alçada, tant a la plaça Major com a la plaça de Manuel Bertrand, la del Pla d’Urgell, a la zona comercial propera a les piscines municipals, al carrer de la Vilaclosa i a la carretera de Miralcamp. També s’ha renovat el faldó il·luminat de la balconada de l’Ajuntament. Tota aquesta renovació de l’enllumenat, ha permès decorar dos carrers més com són el de Domènec Cardenal, i el carrer de Tarragona.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, i del delegat de la Cambra de Comerç a Mollerussa, Josep Anton Gaya, així com dels diferents representants municipals han sigut els encarregats de portar a terme l’encesa nadalenca.

Aquesta il·luminació, que romandrà oberta de les 9 del matí fins a les 12 de la nit, també està complementada amb la font lluminosa de la plaça de l’Ajuntament que s’ha estrenat avui.

A banda dels 11 elements nous, 170 elements decoren una trentena de carrers i places de la ciutat des d’avui fins el 6 de gener, els quals tots funcionen amb baix consum o bé amb el sistema leds. Així mateix, entre aquests elements n’hi 7 que duen l’anagrama de Mollerussa Comercial, entitat que per tercer any consecutiu reforça la campanya amb un arbre de Nadal lluminós al peu de cada un dels seus establiments associats.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.