El No Surrender Festival amplia el seu ressò internacional i el 70% dels músics inscrits són nous

El No Surrender Festival ja compta amb 400 músics inscrits per interpretar la cançó ‘Glory Days’ del cantant Bruce Springsteen el pròxim 29 de juny a Vilanova de Bellpuig. La tercera edició de l’esdeveniment en homenatge al ‘Boss’ segueix sumant participants d’arreu del món, provinents de països com Austràlia, Itàlia, França, Anglaterra, Holanda, Estats Units o Alemanya. Cal destacar també que el 70% de les persones que s’han apuntat fins ara ho fan per primera vegada. Però el ressò internacional de la cita no acaba aquí, ja que enguany el festival també compta amb la col·laboració del club de fans del cantant nord-americà més important d’Europa, Pink Cadillac Music Italia. En aquest sentit, des de l’organització també s’indica que ja han fet arribar la carta d’invitació a Bruce Springsteen i aposten per la seva assistència.

Pel que fa a l’enregistrament de ‘Glory Days’, des de la direcció artística es treballa per incorporar a l’orquestra multitudinària els nous instruments de vent que es necessitaran per interpretar la cançó, i també per millorar l’acústica del festival.

Després de l’enregistrament de ‘Glory Days’, està prevista l’actuació del grup tribut a Bruce Springsteen, Sergio Gisbert & The Jacks, una formació considerada la millor banda tribut d’Europa. D’altra banda, Antoni Tolmos dirigirà també la interpretació de la cançó del festival en la segona edició del No Surrender Kids que tindrà lloc el dia 9 de juny, i espera comptar amb la participació d’una cinquantena de joves menors de 15 anys.

Enguany el Festival sortejarà un any més la rèplica de la guitarra de Bruce Springsteen fabricada pel lutier de Les Borges, Juan Yeste. La recaptació que s’obtingui amb el sorteig de l’instrument es destinarà a benefici de l’Acudam.

Cal afegir que aquest dimecres, el vídeo d’enregistrament de la cançó No Surrender que es va interpretar en la primera edició del festival ha superat el milió de visualitzacions a la plataforma de Youtube.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.