El No Surrender Festival felicita el 70è aniversari de Bruce Springsteen amb un vídeo especial

  • Els 1.240 músics que van participar al certamen al juliol canten el ‘Happy Birthday’ mentre sostenen una pancarta amb la inscripció ‘Happy 70’s Boss’

El No Surrender Festival, el festival d’homenatge a Bruce Springsteen que se celebra al municipi de Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell), ha enviat aquest dilluns el seu regal d’aniversari al músic nord-americà. El ‘Boss’ celebra aquest 23 de setembre el seu 70è aniversari i rebrà un vídeo de l’esdeveniment, en el qual els assistents a la 3a edició del festival, que es va celebrar el 29 de juny, li canten el ‘Happy Birthday’ mentre sostenen una pancarta on es pot llegir: ‘Happy 70’s Boss’. El promotor del No Surrender Festival i propietari del restaurant L’Estoneta de Vilanova de Bellpuig, Josep Maria Pons, ha explicat que la iniciativa és la forma que tenen des del festival “d’agrair-li a Bruce Springsteen la seva contribució i homenatjar els participants”.

Pons ha comentat que el vídeo s’enviarà a la filla i la dona del cantant de New Jersey, a la seva discogràfica (Sony Music) i als clubs de fans internacionals que han donat suport al festival. A partir d’aquest dilluns, l’organització de No Surrender Festival farà difusió del vídeo a la seva web i a les diferents xarxes socials.

Homenatge als participants del No Surrender

El 29 de juny un total de 1.240 músics (cantants, guitarres, baixos, bateries, teclats i vents) van interpretar la cançó ‘Glory Days’ de Bruce Springsteen al camp de futbol de Vilanova de Bellpuig, una petita localitat lleidatana de 1.200 habitants, que va viure de nou un dia especial amb la celebració de la tercera edició d’aquest festival tant singular.

Els 1.240 músics participants procedien, tant d’arreu de l’estat espanyol (Catalunya, Galícia, País Basc, Madrid, València, Andalusia, Mallorca) com de l’estranger (França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Anglaterra, Suïssa, EUA i Austràlia). Les actuacions van finalitzar amb la interpretació del tema ‘No Surrender’, que dona nom al festival i s’ha convertit en el seu himne.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.