El nou consultori mèdic del Palau disposarà en breu de mobles i equipament mèdic

La façana del nou consultori.

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat el mobiliari i el material per equipar el nou consultori mèdic, un cop acabades les obres de la seva execució i amb la finalitat de posar-lo en funcionament en el termini més breu possible.

Pel que fa al mobiliari, l’Ajuntament ha adjudicat el contracte a l’empresa Vicent Solé de Bellcaire d’Urgell, per un import total de 7.184 euros, mitjançant un contracte menor per raó de la quantia, per ser d’entre totes les ofertes presentades, la més avantatjosa econòmicament. El mobiliari del contracte inclou els seients i taules de la sala d’espera, taules i cadires per als despatxos del personal sanitari, bucs per calaixos, vitrines murals, armaris i taquilles pel vestuari.

El material i equipament sanitari s’ha contractat a MTB Distribuciones, empresa especialitzada en aquest tipus de material mèdic de Lleida, per un import total de 5.715 euros, d’acord amb l’oferta presentada i mitjançant un contracte menor per raó de la quantia. Entre l’equipament que s’ha adquirit hi figuren tres taules de reconeixement mèdic, una bàscula electrònica, instrumental mèdic i material divers d’electromedicina.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que les obres del consultori han tingut un pressupost total de 337.893 euros, majoritàriament a càrrec de la Diputació de Lleida, que ha finançat un 95 per cent de la inversió, mentre que el restant 5 per cent ha anat a càrrec de l’Ajuntament del Palau. “Aquestes obres han suposat la millora integral de les dependències antigues, que ara tindran un nou accés, adaptat per a minusvàlids, així com una entrada per ambulància. Igualment, s’ha construït una nova sala de visita i s’ha ampliat la sala d’espera. En conjunt, les instal·lacions s’han modernitzat i adaptat a la normativa vigent, dotant-les de més capacitat a fi de donar un millor servei als usuaris”, descriu Meseguer.

El nou consultori mèdic queda ara integrat entre l’edifici de l’Ajuntament i el Local Sociocutural. Amb l’execució d’aquests contractes, el consultori quedarà llest per a la seva inauguració, la qual preveuen serà en breu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.