El Palau, capital del gòspel a Ponent

La Veu del Palau ha celebrat la segona edició d’estiu aquest cap de setmana amb una cinquantena de persones

El Palau, capital del gòspel a Ponent. Aquest cap de setmana una cinquantena de persones d’arreu s’han tornat a trobar al centre del Pla d’Urgell per participar a La Veu del Palau, un taller que, després de dues edicions pilot a l’hivern, ha celebrat la segona d’estiu augmentant el nombre de participants.

La trobada va iniciar divendres amb un taller de mantres, un treball més introspectiu, el dissabte però va ser el torn del gòspel modern. La directora musical de La Veu del Palau, Sònia Moreno, destaca la transcendència i espiritualitat d’aquests gèneres.

Durant els tres dies els participants també han gaudit de moments de convivència entre ells i la comunitat del Palau d’Anglesola, amb un concert al final de cada jornada. Precisament, un dels elements que més valoren els participants que venen de més lluny és l’acollida del poble.

Amb aquesta proposta El Palau d’Anglesola esdevé un punt de referència pel gòspel a l’estiu a Terres de Ponent, amb l’objectiu de continuar creixent mantenint l’essència actual.

3 comentaris

 • Avatar moros@xtec.cat

  Gràcies per fer-ho possible, per donar l’oportunitat de convertir al poble de Palau en l’envolcall perfecte pel regal mes bonic que em podia fer a mi mateixa.
  Enhorabona per la vostra organització, predisposició i humanitat.

 • Avatar Pedro Alvarez

  La vida es compon de circumstàncies i actes que aparentment es repeteixen, per això quan faràs un taller d’aquestes característiques, penses que pots preveure el que passarà, però tot i ser el mateix hi ha moments i persones que fan que tot sigui diferent, com el Francesc i la Sonia que no paren de sorprendre’m, convertint moments, en vivències sorprenents que ens estimulen i ens mostren que encara poden succeir coses que escapin a la nostra previsió i ens mostrin experiències que fan que la vida tingui aquests moments inoblidables que passessin al record d’instants meravells, feliços i únics.
  Cantem, riem i compartim moments d’unificació de propòsit formant part d’una cosa més gran que nosaltres mateixos.
  Gràcies Francesc i Sonia, ia tot el grup per aquests instants compartits de vida i il·lusió.

 • Avatar Elisenda Lacasta

  He repetit per 2a vegada La Veu del Palau i no puc més que expressar agraïments: a la organització per la brillant idea de pensar en una activitat com aquesta, a la gent del Palau per la seva amabilitat i acollida, al Francesc Balcells pel seu entusisme, per un estar en tot i amb detall perquè tothom es trobi a gust, a la Sonia Moreno perquè és única i amb la seva manera de fer aconsegueix quelcom màgic en cadascún de nosaltres i en la nostra veu, al Nacho Melús per un super taller amb ritme i amb una música preciosa, a la Caro Guiral també pel seu entusiasme contagiós i professionalitat i a tots els participants, per la seva super disposició i simpatia.
  En definitiva, esperaré amb ganes La Veu del Palau 3 !!!!

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.