El Palau d’Anglesola ampliarà el cementiri municipal

El cementiri del Palau d'Anglesola. FOTO: Ajuntament del Palau d'Anglesola.

El cementiri del Palau d’Anglesola. FOTO: Ajuntament del Palau d’Anglesola.

 

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha iniciat els tràmits per contractar les obres d’ampliació del cementiri municipal, que gairebé ja no disposa d’espai lliure. El nou recinte es construirà en una finca confrontant situada al costat nord-oest de l’actual, la qual va ser adquirida per la corporació municipal al final de la passada legislatura.

L’Ajuntament ja disposa del projecte d’ampliació, que va ser encarregat als Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell. Aquest inclou la construcció d’una tanca perimetral amb xapa tipus “corten” per donar-li una estètica més moderna, així com el traçat interior de carrers, la xarxa de desguàs, i els espais enjardinats. Aquestes actuacions suposaran l’addició de més de 2.000 m2 de recinte tancat, que comunicarà directament amb el recinte actual.

Igualment, es condicionarà un espai d’aparcament d’uns 1.800 m2 davant del nou recinte, una actuació molt esperada ja que actualment els vehicles han de deixar-se a les vores de la carretera que va al Poal, amb els inconvenients i riscs que això suposa.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, ha explicat que la Junta de Govern de l’Ajuntament ha aprovat l’expedient de contractació de les obres incloses d’aquest projecte mitjançant procediment obert, amb varis criteris d’adjudicació, per un import de licitació de quasi 160 mil euros, IVA inclòs. “Igualment també s’ha aprovat el plec de clàusules administratives que han de regir la contractació de les obres i s’ha declarat la tramitació urgent de l’expedient per a l’execució de l’obra esmentada”, apunta Meseguer.

L’anunci de la licitació s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Lleida i al Perfil de contractant, i s’ha obert el termini de licitació pública establint el termini per presentar proposicions en 13 dies naturals a comptar des del dia següent de publicació de l’anunci al Butlletí Oficial de la Província. “L’ampliació de l’actual cementiri és una de les actuacions més importants que tenia projectades aquest Ajuntament i que estava dins el programa”, descriu l’alcaldessa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.