El Palau d’Anglesola arranja els camins municipals

caminspalau

  • L’Ajuntament del Palau du a terme cada any aquesta actuació a fi de tenir els camins en bones condicions per als usuaris, principalment pagesos i treballadors de les finques que es troben en tot el terme municipal del Palau.

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat l’arranjament dels camins municipals dins l’actuació que cada any duu a terme abans de l’inici de la campanya de recollida de cereals i fruita, amb la finalitat de tenir els camins en bones condicions per als usuaris, principalment pagesos i treballadors de les finques que es troben en tot el terme municipal del Palau.

L’obra consistirà principalment en l’anivellació i perfilació del ferm dels camins, i en l’aportació d’àrids en els punts que hi fan falta. Amb aquesta actuació, els camins del terme estaran en condicions òptimes per als mesos vinents, en què les feines del camp s’intensifiquen i amb elles el trànsit de vehicles.

Carles Esquerda, Regidor d’Agricultura, explica que cada any es fa necessari repassar la xarxa de camins municipals, bona part dels quals no estan asfaltats, degut al deteriorament causat per l’ús habitual de vehicles i maquinària agrícola. “No obstant, un dels pitjors factors que afecta la conservació de camins és la seva inundació a causa d’un excés de reg de les finques adjacents, fet que si bé es dóna cada cop menys, quan té lloc suposa un greu deteriorament del tram de camí afectat.”

L’actuació ha estat adjudicada a l’empresa MASES SL mitjançant un contracte menor d’obra per raó de la quantia. El preu del contracte és de 18.150 € i va a càrrec de la partida de conservació de camins del pressupost ordinari de l’Ajuntament.

El Palau disposarà de wifi gratuït

D’altra banda l’Ajuntament del Palau d’Anglesola està entre els beneficiats de la segona convocatòria de Wifi4EU. La Comissió europea ha publicat els resultats de la segona convocatòria del programa Wifi4EU. Els beneficiats han estat un total de 3.400 municipis europeus, 510 municipis de tot l’estat espanyol i, d’aquests, al voltant d’un centenar són catalans. Aquesta convocatòria concedeix un import de 15.000€ per instal·lar punts d’accés wifi d’alta capacitat en espais públics.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi ha avançat que en breu el Palau disposarà de wifi gratuït en tot els edificis i equipaments municipals i altres espais que s’anunciaran aviat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.