El Palau d’Anglesola arranja els camins municipals

caminspalauL’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha començat aquesta setmana el condicionament dels camins municipals dins l’actuació que cada any duu a terme abans de l’inici de la campanya de la fruita i del panís, per tal de tenir els camins en bones condicions per als usuaris, principalment pagesos i treballadors de les finques que es troben en tot el terme municipal del Palau.

L’obra consistirà en l’aportació d’àrids i en l’anivellació i perfilació del ferm dels camins. Amb aquesta actuació, la xarxa de camins del terme estarà en condicions òptimes per als mesos vinents, en què les feines del camp s’intensifiquen i amb elles el trànsit de vehicles.

Carles Esquerda, Regidor d’Agricultura, explica que anualment es fa necessari arranjar la xarxa de camins municipals, la majoria dels quals no estan asfaltats, degut al deteriorament causat per l’ús habitual de vehicles i maquinària agrícola. “No obstant, un dels factors que més deteriora els camins és la seva inundació a causa d’un excés de reg en les finques adjacents, fet que es dóna cada cop menys, però que quan té lloc suposa un greu deteriorament del tram de camí afectat”, apunta el regidor.

L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa MASES SL mitjançant un contracte menor d’obra per raó de la quantia. El cost de l’actuació serà de 13.007 euros i anirà a càrrec de la partida de conservació de camins del pressupost ordinari de l’Ajuntament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.