El Palau d’Anglesola arranja la Plaça 1 d’octubre de 2017

Placa1Octubre

  • Les obres consistiran en la millora del paviment que és de formigó i té la capa superficial molt deteriorada. Aquesta plaça està situada just davant de la residència i és molt visitada pels avis i també per nens que hi va a jugar.

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola licitarà en breu les obres d’arranjament de la Plaça 1 d’Octubre de 2017. Les obres consistiran en la millora del paviment que, a data d’avui, és de formigó i té la capa superficial molt deteriorada. Es tracta d’una actuació puntual per millorar el paviment actual i evitar filtracions d’aigua cap a sota del paviment per augmentar la seva durabilitat.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que  aquesta plaça està situada just davant de la residència i és molt freqüentada pels avis del municipi, també per nens que hi van a jugar. “Recentment i vam hi vam instal·lar gronxadors nous i ara la Plaça 1 d’Octubre s’ha convertit en un punt de trobada pels més petits, però també pels avis del poble que hi van de passeig, ja tot just tenen la residència davant, per tant, era molt necessari arreglar el terra d’aquesta plaça per millorar la seguretat i estabilitat de les persones que hi passegen i evitar possibles caigudes”, descriu Meseguer.

momentinauguracio

Aquesta obra està recollida dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Lleida, que subvencionarà una part de la inversió. La memòria ha estat realitzada pels Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Recordem que anteriorment la Plaça 1 d’Octubre de 2017 és deia Plaça Espanya. “Després de que molts veïns ens manifestessin la possibilitat de canviar-li el nom, vam decidir de finalment dur-ho ha terme el passat 6 d’octubre, aprofitant el 10è aniversari del Correllengua i la visita del cantautor Lluis Llach”, recorda Meseguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.