El Palau d’Anglesola condiciona tres carrers i l’avinguda Pau Casals

L'Avinguda Pau Casals del Palau d'Anglesola. FOTO: Ajuntament del Palau d'Anglesola.

L’Avinguda Pau Casals del Palau d’Anglesola. FOTO: Ajuntament del Palau d’Anglesola.

 

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha aprovat la contractació de les obres corresponents als carrers Francesc Boldú, Jacint Verdaguer i carrer Cervantes, així com la millora de la mobilitat de l’Avinguda Pau Casals. Les obres consistiran en l’arranjament del paviment dels tres carrers, ja que l’existent està deteriorat a causa de l’ús i per la seva antiguitat. A l’Avinguda Pau Casals es millorarà la mobilitat de la zona propera a l’Escola Arnau Berenguer, per tal de reduir la velocitat dels vehicles, ja que és un punt conflictiu de pas d’alumnes que han de travessar l’Avinguda Pau Casals per anar a l’escola de l’Avinguda Sant Roc.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que l’equip de govern ja ha aprovat el plec de clàusules administratives que ha de regir la contractació de l’obra, la qual es farà pel procediment obert amb tramitació urgent. L’import total de l’obra ascendeix a 50.108 euros. “La licitació es publicarà al Butlletí oficial de la província i es disposarà de 13 dies naturals des de la seva publicació per a la presentació de les ofertes. L’Ajuntament també publicarà la licitació al perfil del contractant”, anuncia Meseguer.

L’obra gaudirà d’una subvenció atorgada per la Diputació de Lleida amb càrrec al pressupost 2017. “Aquestes actuacions s’emmarquen dins la millora de la mobilitat i la seguretat viària, dos dels principals objectius que s’ha fixat l’equip de govern de l’Ajuntament, atès l’elevat nombre de vehicles que transiten actualment pel casc urbà”, finalitza l’alcaldessa

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.