El Palau d’Anglesola considera “urgent” disposar d’una guarderia municipal

El Palau d’Anglesola espera disposar d’una guarderia municipal pròxima a la zona escolar. El consistori ha demanat els ajuts econòmics del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat per tal de poder executar l’obra durant aquest mandat. Així ho va explicar l’alcalde, Francesc Balcells, en una conferència adreçada als veïns per donar a conèixer els projectes amb què treballa el seu equip de govern. El batlle va assegurar que no tenir aquest equipament frena el “potencial de creixement” que té el poble, i que per tant la seva edificació és “quasi una urgència”.

Lligat amb això, a la vora de la futura guarderia, l’ajuntament també té previst materialitzar l’ampliació i unificació de l’escola de primària del municipi. Recordar que actualment els alumnes fan classes en dos equipaments separats. Aquesta obra però, dependrà dels pressupostos de la Generalitat. Durant la xerrada, anomenada ‘El Palau, present i futur’, Balcells també va remarcar la necessitat d’ampliar la residència i millorar l’equipament.

D’altra banda, l’alcalde va destacar la riquesa social del poble, que ja compta amb 23 entitats, dues recentment creades: l’associació de joves i els Amics del Motor. En aquest sentit també va dir que s’espera habilitar un hotel d’entitats a la localitat. També es va mostrar agraït per les sis comissions que formen veïns i veïnes del Palau i que treballen per organitzar activitats socials, culturals, entre altres àmbits.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.