El Palau d’Anglesola consolida la Festa del Medi Ambient

VII Festa del Medi Ambient. Plantada d'Arbres-Arces

  • Enguany un centenar de persones i 12 associacions del municipi han participat en aquesta setena edició que ha consistit en una plantada d’arbres a l’Avinguda Monsenyor Pont i Gol, al carrer Les Creus i davant del Poliesportiu

El Palau d’Anglesola consolida la Festa del Medi Ambient com una de les trobades més representatives del municipi. Enguany el municipi celebrava diumenge la setena edició, en la qual s’hi van involucrar 12 associacions i entitats del municipi i hi van participar, tot i el fred, un centenar de persones.

VII Festa del Medi Ambient. Plantada d'Arbres-Arces

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que en total es van plantar 26 arbres, en la seva majoria ‘arces’, a l’Avinguda Monsenyor Pont i Gol; també es van plantar alguns arbres al carrer Les Creus i finalment dos davant el Poliesportiu. Segons Meseguer aquesta festa no només reivindica tenir cura del medi ambient, també busca la col·laboració i la unitat dels veïns. “La festa del Medi Ambient no sols vol ampliar i repoblar les zones verdes del Palau; aquesta festa també implica solidaritat, voluntariat i enteniment a l’hora de voler construir un Palau millor entre tots. Solidaritat perquè tots els arbres que hem plantat han estat donats pels mateixos veïns i associacions. Voluntariat perquè els veïns venen a cavar ells mateixos els forats per plantar els arbres, i a ‘embrutar-se’ removent la terra per plantar-los ells mateixos, amb els seu fills, els quals aprenen també el valor de fer la feina en comunitat, i això penso crea unitat i esperit de col·laboració entre el veïns”, explica l’alcaldessa.

VII Festa del Medi Ambient. Plantada d'Arbres-Arces

El dia va començar amb una xocolatada popular i durant tot el matí hi va haver un taller de pinta-cares per als nens i nenes. “Ja portem set anys transformant els nostres jardins, alguns d’ells en mal estat, en espais verds i repoblant les zones verdes amb la plantació de més arbres i arbusts. Aquesta festa ja s’ha convertit en un símbol pel nostre municipi i esperem perduri durant el transcurs dels anys, esdevenint finalment en una tradició.”, manifesta Meseguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.