El Palau d’Anglesola continua millorant de la seguretat a l’interior del municipi

AvPauCasals-Noupasvianants

Nou pas de vianants a l’Avinguda Pau Casals. FOTO: Ajuntament del Palau d’Anglesola.

 

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha pintat un total de sis passos de vianants a l’interior del municipi, dels quals, quatre són de nova senyalització.
Ramon Farnell, regidor d’urbanisme explica que aquesta mesura s’afegeix a la resta d’actuacions que el consistori ha estat duent a terme les darreres setmanes per tal de minimitzar l’impacte del transit a l’interior del municipi i millorar la seguretat dels ciutadans que hi caminen.

En aquest sentit, el regidor recorda que fa unes setmanes ja es va instal·lar senyalització horitzontal en diversos carrers del municipi i la setmana passada també es va dur a terme la col·locació de miralls convexos en les travessies més perilloses. “Amb aquesta nova mesura de seguretat volem minimitzar l’impacte del transit que circula per l’interior del municipi així com protegir als transeünts de l’elevat nombre de vehicles que transiten pel casc urbà i que en part és degut a la manca d’una variant que alliberi definitivament els trams urbans del pas d’aquest trànsit”, finalitza Farnell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.