El Palau d’Anglesola crearà quatre places d’aparcament per a minusvàlids

palau2

  • Dues al consultori mèdic i dues més al poliesportiu. El consistori també millorarà la senyalització viària repintant les senyals d’Stop i els passos de vianants.

El Palau d’Anglesola millorarà la senyalització viària del municipi ja que en alguns indrets es troba gastada i poc visible degut al pas del trànsit i les condicions meteorològiques. Concretament es repintaran les senyals d’Stop i els passos de vianants del terra, també es crearan quatre places d’aparcament per a minusvàlids, dues davant del poliesportiu i dues més al consultori mèdic.

L’empresa que durà a terme aquesta millora és Fundació Ilersis (antic Shalom Taller), entitat sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública de Lleida, la qual treballa per la integració social i educativa de persones amb discapacitats psíquiques o de col·lectius amb risc d’exclusió social. El pressupost de la millora és de 8.000 euros més IVA.

palau1

Ramon Farnell, regidor d’urbanisme, afirma que era necessari aquest manteniment viari, “Especialment la creació d’aquestes quatre places d’aparcament per a minusvàlids ja que ni el poliesportiu ni el consultori mèdic disposaven de places d’aparcament per a persones amb discapacitat i en un municipi com el Palau era imprescindible atendre aquesta necessitat”

L’adjudicació s’ha dut a terme mitjançant un contracte menor de serveis, el consistori preveu iniciar les obres de manteniment en els propers dies.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.