El Palau d’Anglesola estrena una zona tancada de 900m2 destinada als gossos

pipican

  • Consisteix en uns 900 m2 de zona tancada per tal que els gossos hi puguin córrer sense sortir-ne, alhora que fan les seves necessitats.

L’Ajuntament del Palau ha finalitzat l’adequació d’una zona destinada a ‘Pipican’. Aquest servei està situat al costat del pàrquing de camions i consisteix en 900 m2 de zona tancada per tal que els gossos hi puguin córrer sense sortir-ne, alhora que fan les seves necessitats. Aquest espai està dividit en dos recintes així, en el cas que sigui necessari, es poden separar els gossos i evitar possible baralles. També s’hi ha instal·lat papereres per a que els amos hi dipositin els excrements i punts d’aigua per poder-hi beure els gossos.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que amb la creació d’aquest espai per gossos, es pretén donar un espai per a que puguin córrer, sense que molestin a la resta dels veïns. “Són en total 900m2 de tancat, per a que puguin córrer i esbargir-se sense necessitat de que ho facin pel centre del municipi, d’aquesta manera no molestaran a la resta de veïns. També amb la creació d’aquest espai volem millorar la brutícia d’excrements pels carrers i les voreres. En breu instal·larem dispensadors de bosses per recollir aquests excrements i dipositar-los en les papereres instal·lades expressament per aquesta raó”, explica l’alcaldessa.

El ‘pipican’ ja està obert a tots els veïns que hi vulguin anar i ha costat un total d’11.800 euros.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.