El Palau d’Anglesola estrena zona de Skate

SKATE6

El Palau d’Anglesola ha instal·lat una zona de skate per al jovent del municipi dins el recinte del Parc de salut i mobilitat, situat en una parcel·la municipal ubicada al carrer de l’Hospitalet, just davant el polígon industrial. La instal·lació consta de diversos tipus de rampes i altres elements per a la pràctica d’aquest esport, juntament amb uns altres que també serveixen per a fer exercicis amb la bicicleta. Aquest dilluns es va finalitzar la instal·lació de totes les rampes i el mateix dia ja es va poder veure el jovent utilitzant la instal·lació.

Per dur a terme aquest nou equipament, l’equip de govern va contractar i adjudicar a l’empresa Happyludic Playground and Urban Equipment SL, la seva instal·lació, d’acord amb el pressupost presentat, mitjançant contracte menor de subministrament i per un total de 13.008 euros, IVA inclòs. Aquestes despeses aniran a càrrec de la partida corresponent del pressupost de despeses vigent.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que la zona de skate es troba a l’extrem oest del Parc de Salut i consisteix en una zona d’uns 500 metres quadrats de paviment molt llis a fi que s’hi pugui patinar de forma idònia. “Ara, amb les rampes i altres elements, constitueix un equipament de primer ordre per al jovent que en vulgui gaudir”, afirma Meseguer.

Segons l’alcaldesa amb aquesta nova instal·lació, el Palau amplia la seva oferta lúdico-esportiva, ja ben nombrosa si tenim en compte que el municipi disposa de poliesportiu, camp d’esports municipal, piscines i pista pavimentada descoberta. “El Parc de Salut és l’obra més recent i vol ser una zona d’oci on la gent de totes les edats pugui practicar l’esport a l’aire lliure de manera saludable, amb un circuit circular per poder caminar o córrer. Ara, un cop feta la zona de skate, només falta que s’instal·lin al costat del circuit circular diversos elements per fer exercicis gimnàstics” recorda Meseguer.

El Parc de Salut del Palau d’Anglesola està inclós dins el Pla extraordinari d’inversions locals de la Diputació de Lleida, anualitat 2017, i compta amb una subvenció pel total de la inversió.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.