El Palau d’Anglesola fomenta la gimnàstica i l’esport

ParcSalut1 (1)El consistori ha adquirit diversos d’aparells d’exercicis que instal·larà dins el recinte del Parc de salut i mobilitat.

El Palau d’Anglesola ha adquirit l’equipament necessari per a realitzar exercicis de gimnàstica dins el recinte del Parc de salut i mobilitat, un cop ja s’han acabat les obres en aquesta parcel·la municipal ubicada al carrer de l’Hospitalet, just davant el polígon industrial. Els equipaments que ara s’instal·laran consisteixen en diversos aparells per fomentar la pràctica de la gimnàstica. Hi haurà aparells per realitzar cinc tipus d’exercicis: mobilitat articular, força de braços, zona abdominal i pèlvica, tonificació de braços, tonificació de cames, i mobilitat de cames. Aquests aparells s’instal·laran al costat del circuit circular per tal que es puguin fer exercicis gimnàstics en combinació amb l’activitat de córrer o caminar pel circuit.

L’empresa que instal·larà aquests aparells serà BENITO URBAN SLU, de Vic, d’acord amb el pressupost presentat, mitjançant contracte menor de subministrament, en considerar-se aquest procediment el més adequat, tant per raó de la quantia com del material a adquirir. El  preu del contracte és de 2.414 euros, IVA inclòs. Aquestes despeses aniran a càrrec de la partida corresponent del pressupost de despeses vigent. La col·locació dels aparells anirà a càrrec de la brigada municipal.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, recorda que el mes passat es va instal·lar la zona de skate al mateix Parc de Salut, amb diversos tipus de rampes i altres elements per a la pràctica del skate, encara que alguns també serveixen per a fer exercicis amb la bicicleta. “Amb aquesta nova instal·lació, el Palau amplia la seva oferta lúdico-esportiva, ja ben nombrosa si tenim en compte que el municipi disposa de poliesportiu, camp d’esports municipal, piscines i pista pavimentada descoberta”, descriu Meseguer.

L’alcaldessa explica que el Parc de Salut és l’obra més recent i vol convertir-se en una zona d’oci pel municipi. “Volem que la gent de totes les edats pugui practicar l’esport a l’aire lliure de manera saludable, amb un circuit circular per poder caminar o córrer, una zona de skate, i els elements que ara s’instal·laran per poder fer exercicis gimnàstics”, apunta Meseguer.

El Parc de Salut del Palau d’Anglesola està inclòs dins el Pla extraordinari d’inversions locals de la Diputació de Lleida, anualitat 2017, i compta amb una subvenció d’aquesta administració.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.