El Palau d’Anglesola inaugura la plaça 1 d’octubre en el marc d’un 10è Correllengua reivindicatiu

El Palau d’Anglesola ha inaugurat aquest dissabte les places 1 d’octubre de 2017, de la República i de la Independència en el marc d’un 10è Correllengua ple d’actes reivindicatius per homenatjar els fets viscuts ara fa poc més d’un any a Catalunya, i recaptar fons per les famílies de les persones preses i exiliades.

L’alcaldessa del Palau, Montserrat Meseguer, i el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, han sigut els principals encarregats de descobrir la nova placa que rebateja l’antiga plaça Espanya del municipi, amb el nom de la plaça de l’1 d’octubre de 2017, la qual compta amb un mural reivindicatiu de la jornada viscuda aquell dia.

Així mateix, el cantant Lluís Llach i l’alumnat de l’escola Arnau Berenguer han homenatjat la Nova Cançó amb la interpretació de diferents melodies creades pels joves del centre escolar.

Per cloure la jornada, 450 persones han participat en el sopar groc, que juntament amb la recaptació de les barres dels concerts, ha reunit més de 2.300 euros que es destinaran a les famílies dels presos i exiliats.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.