El Palau d’Anglesola inaugurarà el consultori mèdic al gener

L’entrada del nou consultori del Palau d’Anglesola.

 

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola preveu inaugurar el nou consultori mèdic a mitjans del mes de gener. Aquestes obres han suposat la millora integral de les dependències antigues, que ara tindran un nou accés, adaptat per a minusvàlids, així com una entrada per ambulància. Igualment, s’ha construït una nova sala de visita i s’ha ampliat la sala d’espera.

Per a poder inaugurar el nou centre només falta rebre el mobiliari que es va adjudicar fa unes setmanes a l’empresa VICENT SOLÉ de Bellcaire, juntament amb el material mèdic que es va adquirir a l’empresa MTB Distribuciones per valor de 5.715 euros, el qual està previst arribi aquest mateix mes.

Irene Ruestes, regidora de sanitat, explica que en conjunt, les instal·lacions s’han modernitzat i adaptat a la normativa vigent, dotant-les de més capacitat a fi de donar un millor servei als usuaris. “D’aquest nou material mèdic que s’ha comprat cal destacar el nou aparell d’electrocardiogrames que està connectat a la xarxa tecnològica sanitària, fet que permetrà que qualsevol facultatiu mèdic de l’Institut Català de Salut pugui veure els diagnòstics en tot moment”, apunta Ruestes.

Cal recordar que les obres del consultori mèdic han tingut un pressupost total de 337.893 euros, majoritàriament a càrrec de la Diputació de Lleida, que ha finançat un 95 per cent de la inversió, mentre que el restant 5 per cent ha anat a càrrec de l’Ajuntament del Palau. “L’Ajuntament ha programat una jornada de portes obertes el proper dia 8 de gener a fi que tots els usuaris del Palau puguin visitar les noves instal·lacions just abans de la seva inauguració oficial”, finalitza la regidora.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.