El Palau d’Anglesola inicia el projecte de rehabilitació de l’immoble municipal del carrer Roser

L’edifici a rehabilitar. FOTO: Ajuntament del Palau d’Anglesola.

 

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha acordat reparar la teulada de l’immoble que va adquirir l’any passat, situat al Carrer Roser núm. 7, i que confronta amb les instal•lacions de l’edifici sociocultural on hi ha la biblioteca pública. Aquest edifici necessita una adequació per tal de poder-lo utilitzar per als usos per als quals es va adquirir i que són principalment les activitats de les associacions del municipi, ja que l’edifici disposa d’uns amplis baixos i de diversos espais als dos pisos superiors.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que l’ajuntament vol dur a terme aquesta adequació en diferents fases i ara considera prioritari l’arranjament de la teulada. El consistori ha encarregat la redacció del projecte als Serveis tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell “Un cop es disposi d’aquest projecte, podrem tramitar la sol•licitud d’ajut per a inversions en edificis culturals que atorga la Diputació de Lleida”, apunta Meseguer.

L’immoble en qüestió consisteix en un edifici de planta baixa i dues plantes, amb una superfície total construïda de 384 m2, i amb un pati adjacent d’uns 100 m2. “Aquest pati permetrà que es pugui dur a terme l’obertura d’un pas de vianants que unirà la Plaça Abadia amb un carreró adjacent al Carrer Roser, i que facilitarà l’accés al local sociocultural i al consultori mèdic des de la part nord del casc urbà”, diu Meseguer.

Amb l’arranjament d’aquest immoble, l’Ajuntament consolidarà l’espai d’equipaments municipals al centre del poble en un espai continu on s’hi troben l’edifici de la Casa de la Vila, el consultori mèdic, l’edifici sociocultural que inclou la llar de jubilats i la biblioteca, i l’immoble que ara s’adequa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.