El Palau d’Anglesola iniciarà classes de ‘Spinning’ el pròxim mes d’octubre

180918FMPalau

El Club Esportiu del municipi serà l’encarregat de dur a terme els entrenaments que començaran el proper mes d’octubre.

El Palau d’Anglesola començarà el proper mes d’octubre a donar classes de ‘Spinning’. Aquestes es duran a terme al pavelló municipal i els entrenaments aniran a càrrec del Club Esportiu del municipi.

Bati Pou, regidor d’Esports, explica que amb aquesta nova iniciativa es pretén fomentar l’esport entre els ciutadans del municipi. “les classes estan pensades per un públic adult, començaran el proper mes d’octubre i s’allargaran fins al mes de juny. Hi haurà dos dies a la setmana d’entrenaments, dimarts i dijous, en dues franges horàries, de les 20 a les 20.45 i de les 21 a les 21.45, ajustant els horaris a l’hora que calculem que els interessats hauran acabat de treballar,” descriu Pou.

El pagament pot ser mensual o trimestral. “El preu dels entrenaments és de 28 euros al mes, però també s’ofereix la possibilitat de pagar trimestralment, obtenint així un 10 per cent de descompte, quedant la quota trimestral per 75 euros al mes” apunta Pou.

Per inscriure’s s’ha d’enviar un correu a clubesportiupalauanglesola@gmail.com. “Les places són limitades, per tant invitaria a la gent que es vol apuntar que ho faci el més aviat possible, per garantir-se la seva bicicleta”, Diu el regidor. Aquesta activitat l’organitza el Club Esportiu Palau d’Anglesola, amb la col·laboració de l’empresa ‘Dakirol’, els quals s’ocupen de la gestió de les bicicletes i dels monitors.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.