El Palau d’Anglesola instal·la aparells per fomentar la pràctica de la gimnàstica

PARC1

  • Aquestes s’han col·locat al Parc de Salut i serveixen per reforçar la mobilitat articular, guanyar força  i tonificar les diferents parts del cos.

El Palau d’Anglesola ha instal·lat l’equipament necessari per a realitzar exercicis de gimnàstica dins el recinte del Parc de salut i mobilitat situat al carrer de l’Hospitalet, just davant el polígon industrial. Aquets equipaments consisteixen en diversos aparells per fomentar la pràctica de la gimnàstica. En total hi ha aparells per realitzar cinc tipus d’exercicis: mobilitat articular, força de braços, zona abdominal i pèlvica, tonificació de braços, tonificació de cames, i mobilitat de cames. Just a costat d’aquests aparell també hi ha el circuit circular per tal que es puguin fer exercicis gimnàstics en combinació amb l’activitat de córrer o caminar pel circuit.

L’empresa que ha facilitat aquesta maquinària ha estat  BENITO URBAN SLU, de Vic, i el  preu del contracte ha estat de 2.414 euros, IVA inclòs. Aquestes despeses aniran a càrrec de la partida corresponent del pressupost de despeses vigent. La col·locació dels aparells anirà a càrrec de la brigada municipal.

 PARC6

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que el Parc de Salut és l’obra més recent i vol convertir-se en una zona d’oci pel municipi. “Volem que la gent de totes les edats pugui practicar l’esport a l’aire lliure de manera saludable, amb un circuit circular per poder caminar o córrer, una zona de skate, i ara amb maquinària per a poder fer exercicis gimnàstics”, celebra Meseguer.

L’alcaldessa recorda que ja fa uns mesos es va instal·lar la zona de skate al mateix Parc de Salut, amb diversos tipus de rampes i altres elements per a la pràctica del skate, encara que alguns també serveixen per a fer exercicis amb la bicicleta. “Amb aquesta nova instal·lació, el Palau amplia la seva oferta lúdico-esportiva, ja ben nombrosa si tenim en compte que el municipi disposa de poliesportiu, camp d’esports municipal, piscines i pista pavimentada descoberta”, descriu Meseguer.

 PARC4

El Parc de Salut del Palau d’Anglesola està inclòs dins el Pla extraordinari d’inversions locals de la Diputació de Lleida, anualitat 2017, i compta amb una subvenció d’aquesta administració.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.