El Palau d’Anglesola instal.la una tanca en tot el perímetre de la plaça 1 d‘octubre de 2017

placa1octubre2018L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat l’obra corresponent a la tanca perimetral de la Plaça 1 d’octubre de 2017, situada dins el casc urbà, i que recentment va canviar de nom per acord del Ple municipal. L’equip de govern ha considerat convenient i necessari instal·lar un tancament perimetral, ja que els arbusts que ara hi ha plantats i que delimiten la plaça estan molt malmesos i envellits. Al seu lloc, s’hi instal·larà una tanca de fusta amb un disseny segur ja que no deixarà espais buits.

La tanca tindrà un perímetre de 120 metres i una alçada de 80 cm. A més, tindrà quatre portes que permetran accedir a l’interior del recinte i tancar-lo per tal que els més petits puguin gaudir amb seguretat de la zona d’esbarjo. L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Jardineria Bonboix SL mitjançant un contracte d’obres menor, en considerar aquest procediment el més adequat, tant per raó de la quantia com de les obres a executar. El  preu del contracte és de 4.897 euros, IVA inclòs.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi explica que amb aquesta nova instal·lació, la Plaça 1 d’octubre de 2017 millorarà notablement el seu aspecte. “Així doncs la plaça podrà fer un servei lúdic tant per a la quitxalla que hi juga com per a la gent gran que hi va a passejar”, apunta l’alcaldessa.

En una futura actuació, l’equip de govern també ha previst dotar la plaça amb un nou mobiliari urbà.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.