El Palau d’Anglesola millora els carrers Verge de Montserrat i Urgell

Imatge del carrer Verge de Montserrat del Palau d’Anglesola.

L’ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat a l’empresa Sorigué Sau la millora dels carrers Verge de Montserrat i Urgell, per un import de 49.489 Euros, mitjançant un procediment negociat, ja que va ser l’oferta econòmicament més avantatjosa per l’Ajuntament.

Aquesta millora consisteix en la reposició del ferm dels Carrers Verge de Montserrat i Urgell, que està malmès en diverses zones, per la qual cosa es fresarà el ferm, s’aplicarà un reg d’imprimació i una capa d’aglomerat. També es realitzarà la millora de la mobilitat amb la formació d’un gual per a minusvàlids. La Direcció d’obra i la coordinació de seguretat i salut es realitzarà pels tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Montserrat Messeguer, alcaldessa del municipi explica que les obres, que començaran en breu, són necessàries per a millorar la condició del ferm dels carrers així com la mobilitat per l’interior del municipi “un cop finalitzada aquesta millora, adjudicarem també el condicionament i la millora dels carrers Francesc Boldú, Jacint Verdaguer i l’Avinguda Pau Casals”, finalitza Messeguer.

Aquestes reformes estan incloses dins la partida anomenada ‘Condicionament de diversos carrers’, corresponent al pressupost municipal per a l’exercici 2016.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.