El Palau d’Anglesola millora la senyalització dels seus carrers

Mirallsinstalats2017L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adquirit un total de 70 pilones i 5 miralls convexos, amb destinació a diferents carrers de la població, per millorar la senyalització i la mobilitat. Les pilones tenen la finalitat d’evitar que els vehicles envaeixin les voreres i els espais reservats per als vianants. Pel que fa als miralls, s’instal·laran en algunes cruïlles on la visibilitat per als conductors es troba reduïda. Els miralls, de 80 cm de diàmetre, proporcionen un camp de visió molt ampli que permet veure els vehicles que vénen en ambdós sentits de la cruïlla.

Ramon Farnell, regidor d’Urbanisme, explica que per adquirir aquest mobiliari, l’Ajuntament ha sol·licitat pressupost a tres empreses especialitzades per participar en la licitació del contracte, de les quals només dues han presentat la seva oferta. “Finalment, la Junta de Govern adjudicat el contracte a l’empresa ADO Urban Furniture SL, de Badalona, d’acord amb el pressupost presentat, mitjançant contracte menor de subministrament. El preu del contracte és d’un import total de 4.085 euros, IVA inclòs”, descriu Farnell.

Segons els regidor, l’augment del trànsit rodat al municipi en els darrers anys, especialment del trànsit pesat que passa pel municipi suposa un risc que cal minimitzar amb mesures de seguretat viària com la senyalització i l’ordenació del trànsit. “En aquest sentit, els miralls convexos suposen una mesura molt efectiva pels conductors i la instal·lació de les pilones fa que els nostres veïns se sentin més protegits quan caminen per les voreres”, finalitza Farnell

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.