El Palau d’Anglesola millora l’accessibilitat i seguretat de l’escola Arnau Berenguer

L’escola Arnau Berenguer d’El Palau d’Anglesola

 

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat l’adequació i millora de les escoles situades a l’Avinguda de Sant Roc, consistent en adaptar l’edifici escolar a la normativa d’accessibilitat i seguretat dels usuaris.

Les actuacions que es duran a terme consisteixen en la construcció d’una sortida d’emergència des del primer pis mitjançant una porta d’emergència i una escala exterior que conduirà fins al pati de l’escola. A més, part de l’estructura de l’escala farà el servei de porxo cobert per a les persones que esperen els escolars a la sortida de les classes. Igualment, les actuacions contemplen la pavimentació de la pista de bàsquet situada al pati. tot just davant de l’edifici escolar i la construcció d’una pista de futbol sala al costat sud del mateix pati.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que amb aquesta obra, l’Ajuntament dóna compliment a la normativa vigent en matèria de seguretat. “El consistori acompleix un dels objectius que es va fixar en començar la legislatura, que era la construcció d’una sortida d’emergència des del segon pis de l’edifici escolar de l’Avinguda de Sant Roc, així com l’adequació del pati per tal que s’hi poguessin practicar el bàsquet i el futbol amb pistes ben condicionades”, apunta Meseguer.

Les actuacions han estat adjudicades mitjançant un procediment negociat a l’empresa GERBEC SL per un import total de 47.188 euros, ja que ha estat l’oferta econòmicament més avantatjosa per l’Ajuntament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.