El Palau d’Anglesola millorarà el sistema d’aigua de les piscines municipals

Imatge de les piscines municipals d’El Palau d’Anglesola.

L’ajuntament del Palau d’Anglesola ha aprovat la millora del sistema de filtratge i tractament d’aigua de les piscines municipals. L’equip de govern va encarregar el projecte als serveis tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, el qual inclou la substitució dels filtres actuals per uns de nous, l’anivellació del paviment de la zona prevista per a la ubicació dels nous filtres, la instal·lació de nous col·lectors de vàlvules i connexions amb les canonades actuals, així com la instal·lació de sílex de diferents granulometries per a una filtració adient. El pressupost previst per a aquestes actuacions és de 33.600 euros.

El consistori també sol·licitarà una subvenció per aquest concepte a la Diputació de Lleida dins la línia d’inversions per a la millora en la gestió de l’aigua d’ús públic.

El regidor d’obres Ramon Farnell explica que durant els darrers anys, l’Ajuntament ha realitzat obres de millora a les instal·lacions de les piscines municipals tals com els equips d’electròlisi salina, bombes de recirculació, quadre elèctric, reforma dels vestuaris, etc. “Tot i això, resta pendent de millora el sistema de filtració, ja que els filtres actuals són insuficients i presenten nombroses fuites d’aigua. Aquest fet provoca un elevat consum d’aigua i la pèrdua constant de material filtrant, i com a conseqüència, una filtració deficient”, apunta el regidor.

La temporada d’estiu de les piscines té molt bona acollida i cada any creix l’afluència d’usuaris, “enguany ja s’han superat els 600 abonaments de temporada” finalitza Farnell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.