El Palau d’Anglesola obre el període de licitació per a arranjar la plaça 1 d’octubre

Placa1octubre

  • El preu màxim pel qual poden licitar les empreses és de 47.345,34 euros més IVA i hi ha de termini per a presentar-se en licitació electrònica, fins al proper 4 d’abril.

L’ajuntament del Palau d’Anglesola ha obert el període de recepció d’ofertes per arranjar la Plaça 1 d’Octubre de 2017. Les obres consistiran en la millora del paviment que, a data d’avui, és de formigó i té la capa superficial molt deteriorada. Es tracta d’una actuació puntual per millorar el ferm actual i evitar filtracions d’aigua cap a sota del paviment per augmentar la seva durabilitat.

El preu màxim pel qual poden licitar les empreses és de 47.345,34 euros més IVA i hi ha de termini per a presentar-se en licitació electrònica, fins al proper 4 d’abril. Al perfil del contractant de l’ajuntament s’hi pot trobar tota la informació detallada.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que la capa superficial del paviment, què és de formigó, està molt deteriorada i la capa de sota es troba en un estat de conservació deficient. “L’augment de la intensitat de trànsit, així com els efectes negatius de les gelades i la sal aplicada ha provocat la degradació del paviment, el qual presenta zones amb esquerdaments i àrid vist. Es una actuació puntual per millorar el paviment actual. Amb aquesta actuació es vol evitar filtracions d’aigua cap a sota del paviment i un augment de la durada del paviment”,descriu Meseguer.

En aquest sentit, l’alcaldessa apunta que també s’han previst millores voluntàries en l’actuació, com ara posar pilones de material polímer al voltant de tota la plaça, una ampliació de la garanties i la reducció del termini d’execució i l’acció. “Hem decidit emprar polímer perquè considerem és més sostenible que altres materials i perquè, tanmateix, malgrat protegeix als vianants, no causa tants danys als vehicles”, diu Meseguer.

Recordem que anteriorment la Plaça 1 d’Octubre de 2017 és deia Plaça Espanya. “Després de que molts veïns ens manifestessin la possibilitat de canviar-li el nom, vam decidir de finalment dur-ho ha terme el passat 6 d’octubre, aprofitant el 10è aniversari del Correllengua i la visita del cantautor Lluis Llach”, recorda l’alcaldessa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.