El Palau d’Anglesola obre el període per a sol·licitar subvencions per a les associacions

AJUNTAMENT

  • Amb la voluntat de subvencionar les seves activitats, el consistori destinarà un total de  25.000 euros a totes les entitats que tinguin seu al municipi o bé que hi duguin a terme la seva activitat

L’ajuntament del Palau d’Anglesola obrirà en uns dies el període per a sol·licitar subvencions per a les associacions i entitats del municipi. En total seran 25.000 euros que l’equip de govern destinarà a totes aquelles associacions i col·lectius sense ànim de lucre, que tinguin la seu al municipi o bé que duguin a terme la seva activitat al municipi.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del Palau, explica que enguany el pagament de la subvenció s’efectuarà d’una sola vegada. “En breu obrirem la convocatòria per atorgar subvencions a les entitats i associacions del poble. Enguany hem arrodonit la xifra fins a 25.000 euros. Un cop haguem comprovat que la que l’entitat compleix amb tots els requisits per a poder rebre subvenció, se’ls efectuarà el pagament d’un sol cop, tal com mana la normativa vigent en matèria de subvencions”

Els requisits imprescindibles per a presentar sol·licitud en aquesta convocatòria seran: ser una associació o entitat amb seu al municipi o bé que portin a terme la seva activitat al municipi i que, en cas d’haver estat beneficiari d’anteriors exercicis, caldrà que hagin justificat degudament l’import de la subvenció.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.