El Palau d’Anglesola pavimenta els camins de Tàrrega i del Molinet

Un dels camins que es pavimentaran. FOTO: Ajuntament del Palau d’Anglesola.

 

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha aprovat el “Projecte de pavimentació dels camins de Tàrrega i del Molinet”, que havia estat encarregat als Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell a finals de l’exercici passat. Aquest dos camins municipals que ara són de terra convé asfaltar-los per la seva proximitat al casc urbà i per la gran freqüència de pas de vehicles.

El tram que es pavimentarà del camí del Molinet té una llargada de 670 metres i va des de la cruïlla de la carretera del Poal fins al canal auxiliar. Pel que fa al camí de Tàrrega, situat a l’est del terme del Palau, es pavimentarà l’últim tram que queda fins arribar al límit del terme municipal, on el camí ja entra al terme de Vila-sana. Aquest tram que té uns 380 metres.

Les obres consistiran en primer lloc en un reperfilat i compactat de l’esplanada existent amb aportació de material granular, a fi de deixar les pendents adients. La pavimentació es realitzarà amb aglomerat en calent mitjançant una capa de 5 cm de mescla bituminosa estesa i compactada. També es durà a terme la senyalització horitzontal i vertical dels dos camins.

Carles Esquerda, regidor d’Agricultura, explica que en ambdós casos, l’amplada de pavimentació serà d’uns 5 metres, “a fi de facilitar el pas de la maquinària agrícola que és la que sovint transita per aquests camins”, apunta Esquerda.

El pressupost total d’execució de les obres és de 89.418 euros d’acord amb el projecte aprovat. Ara, mitjançant una modificació de crèdit l’Ajuntament acabarà de dotar la corresponent partida de pavimentació de camins, que ja figura al pressupost ordinari de l’Ajuntament per aquest exercici 2017. “Un cop la partida s’hagi dotat amb l’import total del projecte, l’Ajuntament iniciarà els tràmits per adjudicar les obres mitjançant el procediment de concurs obert”, diu Esquerda..

Les obres es realitzaran durant aquest any i el termini d’execució de l’obra es preveu que sigui d’aproximadament un mes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.