El Palau d’Anglesola pinta les façanes de les Escoles

La façana d'un dels edificis de les escoles del Palau d'Anglesola. FOTO: Ajuntament del Palau d'Anglesola.

La façana d’un dels edificis de les escoles del Palau d’Anglesola. FOTO: Ajuntament del Palau d’Anglesola.

Aquesta setmana han començat els treballs de renovació de la pintura de les façanes de les Escoles de l’avinguda de Sant Roc. L’Ajuntament ha adjudicat el contracte a l’empresa Pinturas A. Cruz per un import total de 6.179 euros per ser l’oferta econòmicament més avantatjosa per a l’Ajuntament, després de sol•licitar pressupost a cinc professionals locals.

Els treballs, que es duran a terme durant aquesta setmana ara que ja no hi ha alumnes a l’edifici, consisteixen primerament en la neteja de les façanes per eliminar la pintura existent, que està deteriorada. Després, s’aplicarà una capa fixadora i seguidament es pintaran les façanes amb dues capes de revestiment acrílic.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que aquesta actuació completa les obres d’adequació i millora de les escoles que es van dur a terme l’estiu passat, en què es va adaptar l’edifici escolar a la normativa d’accessibilitat i seguretat dels usuaris. “En aquella ocasió es va construir una sortida d’emergència des del primer pis mitjançant una porta d’emergència i una escala exterior. Igualment, es va pavimentar la pista de bàsquet del pati i es va construir una pista de futbol sala al costat sud del mateix pati”, descriu Meseguer.

Les façanes es pintaran amb unes franges verdes i de fons una tonalitat groga més intensa del que hi havia anteriorment.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.