El Palau d’Anglesola projecta una renovació del Camp d’Esports

Camesports

  • Aquesta millora consistirà en la instal·lació de noves grades a la banda nord del camp, un mur de contenció a la banda oest, nova il·luminació i la construcció de dues pistes de pàdel

L’Ajuntament del Palau projecta la renovació del camp d’esports del municipi, pel qual va aprovar el nou pressupost per a l’exercici 2019 una dotació de 190.000 euros. Aquesta inversió suposarà una primera fase del condicionament integral de l’entorn del camp d’esports i s’espera portar a terme en els pròxims mesos.

Les obres a realitzar consistiran en la construcció de noves grades a la banda nord del camp i un mur de contenció a la banda oest, on també s’hi instal·larà nova il·luminació. Aquesta il·luminació servirà també per donar llum al Carrer Prat de la Riba, que voreja el camp de futbol. També es duran a terme diverses mesures per millorar la seguretat general del camp, especialment pel que fa a la tanca i als accessos. Igualment, es preveu la construcció de dues pistes de pàdel al recinte que es troba adjacent al camp de futbol actual i que ara no té cap ús concret.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que l’equip de govern ha començat una ronda de reunions amb els usuaris del camp d’esports amb la finalitat de concretar el projecte d’aquesta remodelació. “Actualment, el camp d’esports municipal és molt utilitzat pels equips locals, especialment per l’equip del Palau que juga a segona divisió catalana i l’equip dels veterans del Palau. També és utilitzat pels alumnes de l’escola Arnau Berenguer i pels diversos equips gestionats pel Club Esportiu del Pla d’Urgell (CEPU), en els que hi juguen nombrosos nens i nenes del municipi, per tant, era imprescindible arranjar aquest entorn per a que els seus usuaris puguin gaudir de la zona d’esports que es mereixen”, manifesta Meseguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.