El Palau d’Anglesola rehabilita el porxo d’entrada al poliesportiu

POLIESPORTIU3

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha aprovat les obres per adequar el porxo d’entrada del pavelló poliesportiu, ja que l’existent presenta deficiències. D’aquesta manera, es millorarà la zona d’accés al Poliesportiu Municipal tant en la seva estètica com en la seguretat.

El consistori ha adjudicat la reforma a l’empresa Servi-tres Castellserà SL, mitjançant un contracte menor d’obres, per raó de la quantia. El preu del contracte adjudicat és de 20.380 euros, IVA inclòs. Aquesta despesa anirà a càrrec del pressupost de despeses vigent.

Montserrat Messeguer, alcaldessa del municipi, explica que aquestes actuacions s’emmarquen dins del pla de millora general del pavelló municipal. “La passada legislatura ja es van arranjar la teulada, l’escenari i el bany adaptat, a més de millorar la seguretat general de la instal·lació,” descriu l’alcaldessa.

L’equip de govern també té previst instal·lar un sistema de refrigeració al pavelló, “des del consistori ja hem previst, a aquests efectes, una partida al pressupost ordinari de l’Ajuntament per aquest exercici”, finalitza Meseguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.