El Palau d’Anglesola reparteix equilibradament el pagament d’impostos i taxes per l’any 2018

palauL’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha confeccionat el calendari del 2018 amb la finalitat de facilitar el pagament d’impostos i taxes al contribuent. Aquest calendari ordena cronològicament els diferents períodes de pagament de cada impost o taxa. Per a elaborar-lo, s’ha tingut en compte repartir els diferents pagaments al llarg de l’any, alhora que també es fraccionen els de més import, com són l’IBI d’urbana, les escombraries i l’aigua. Cada pagament té un període de dos mesos de cobrament en voluntària per a poder fer-se efectiu.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que d’aquesta manera, els diferents períodes es reparteixen de forma equilibrada durant l’any, des de l’1 de març fins al 15 de desembre, per tal que no coincideixin dos pagaments dins un mateix mes. “L’inici per a cada període de pagament coincideix amb el primer dia de cada mes, a excepció del segon termini de l’aigua, que comença el 15 d’octubre en lloc de l’1 de novembre. Així doncs, començant pel mes de març, cada mes s’obre un període de pagament segons aquest ordre: vehicles, escombraries (1r), IBI urbana (1r), aigua (1r), taxes que corresponen a clavegueram, guals i cementiri, IBI rústica i BICE, escombraries (2n), IBI urbana (2n) i IAE, i finalment aigua (2n)”, detalla Meseguer.

La finalitat d’aquesta mesura és la de repartir millor les càrregues en aquests temps de dificultat econòmica per a les famílies.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.