El Palau d’Anglesola treu a concurs la concessió del servei de bar del pavelló municipal

poliesportiu

  • Els nous gestors s’encarregaran de l’obertura i tancament de les instal·lacions d’acord amb el calendari i horaris d’utilització, també de la seva explotació, conservació i manteniment de les instal·lacions.

L’ajuntament del Palau d’Anglesola cerca nous gestors per portar la concessió del bar del poliesportiu municipal. Les necessitats que es cobriran mitjançant aquesta contractació són principalment l’explotació, conservació i manteniment de les instal·lacions del bar. Així mateix, els nous gestors s’encarregaran de l’obertura i tancament de les instal·lacions d’acord amb el calendari i horaris d’utilització. El consistori ja ha obert el període de presentació d’ofertes, el qual finalitzarà el proper dimarts 21 de maig.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que d’entre els criteris a tenir en compte a l’hora d’avaluar les proposicions presentades es valorarà el projecte presentat, la millora de les instal·lacions i la neteja de les mateixes. “Busquem persones que assegurin el correcte funcionament de les instal·lacions i que el servei cobreixi les franges horàries establertes, sobretot pel que fa a oferir aquest servei durant les hores en què es realitzin activitats extraescolars, durant la setmana i, tanmateix, els caps de setmana i festius, atenent a les activitats que s’hi realitzin”.

Tota la documentació i informació de la licitació es pot trobar a la Plataforma de Contractes del Sector Públic. Els plecs i resta de documentació es poden presentar a la seu de l’ajuntament, en horari d’atenció al públic, de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres o bé per correu administratiu.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.