El Palau d’Anglesola viurà una Cursa Agro-Llobera Sant Blai de rècord

El Palau d’Anglesola celebrarà el pròxim 26 de gener l’edició més multitudinària de la cursa del patró de les festes d’hivern del poble, Sant Blai. Sota el lema “La més plana que has fet mai”, la cinquena edició de la prova comptarà amb la participació d’uns 600 atletes, xifra rècord i que ha superat les expectatives de l’organització, que ha obert inscripcions especials per tal de cobrir aquesta demanda.

També ha crescut exponencialment el nombre de col·laboradors de l’esdeveniment, que rep el suport logístic o econòmic d’una quarantena d’empreses de la comarca respecte a la quinzena que ho van fer l’any passat. Al capdavant, la Central Agro-Llobera, que enguany és el patrocinador principal i dóna nom a la cursa.

A més, institucions com el mateix Ajuntament del Palau o la Diputació de Lleida mantenen el seu suport. El president de l’institució provincial, Joan Talarn, ha destacat que la cita esportiva, que compta amb prop d’un centenar de voluntaris, ajuda a cohesionar el municipi i a donar-lo a conèixer als participants. En aquest sentit, l’alcalde Francesc Balcells, ha anunciat que la prova comptarà enguany amb la participació de persones amb mobilitat reduïda.

La Cursa Agro-llobera Sant Blai farà novament una aportació solidària a l’ONG Mami del municipi. Paral·lelament a la prova, que manté els recorreguts de 10 i 5 km pels carrers i camins de la localitat, s’inaugurarà l’exposició Memòries Incandescents, que recorda el veí del Palau Ramon Espinet i també els seus companys del cos de bombers que van perdre la vida en l’incendi d’Horta de Sant Joan.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.