El Palau mobla la nova escola

Una cinquantena de membres de la comunitat educativa han ajudat a posar a punt l’escola Arnau Berenguer

El 21 d’octubre del 2022 es va posar la primera pedra de l’ampliació de l’escola Arnau Berenguer i la nova llar d’infants del Palau d’Anglesola. Setze mesos després les obres han finalitzat i el dimarts, 2 d’abril, l’alumnat ja gaudirà dels nous espais.

Aquest cap de setmana una cinquantena de pares, padrins, antics alumnes i veïns del municipi van ajudar a moblar l’escola seguint la crida de l’AFA i l’Ajuntament. En el trasllat del mobiliari també es van instal·lar pissarres, suros i saboneres a més de muntar noves porteries i taules de tenis taula o construir un sorral, entre altres.

La feina comunitària ha permès deixar preparades les aules, els patis, el menjador, els despatxos i la sala de mestres. Obrir una escola nova és una efemèride històrica pel Palau d’Anglesola, per aquest motiu les tasques d’acondicionament han comptat amb col·laboració de la comunitat educativa.

El tercer trimestre del curs escolar ja es desenvoluparà a la nova escola i dimecres 3 d’abril els nous equipaments rebran la visita del president de la Generalitat i la consellera d’Educació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.