El Palau recupera el Cros amb 540 joves esportistes

La 26a edició de la prova va tenir lloc al Parc dels Drets de la Infància i Adolescència

El Palau d’Anglesola ha recuperat aquest diumenge la seva prova atlètica més emblemàtica: el Cros. Aquesta 26a edició ha aplegat 540 joves esportistes de les terres de Ponent. L’inici del dia ennuvolat no va privar del bon ambient a la pista situada al Parc dels Drets de la Infància i Adolescència. Els més matiners a provar el circuit han estat els sèniors, veterans i juvenils. I a partir de dos quarts de dotze, moment que ha sortit el sol, s’hi han afegit els infants.

Única cita del Pla d’Urgell

El Cros del Palau d’Anglesola és l’única prova celebrada aquest curs escolar a la comarca del Pla d’Urgell. L’energia i col·laboració de l’AMPA de l’escola Arnau Berenguer ha fet possible l’èxit de la jornada. Després de l’aturada obligada dels dos anys, els dorsals han omplert de color i esperit positiu la vila del Palau d’Anglesola. Des de l’organització celebren que “poder tornar a muntar bosses dels corredors, arcs, podi, avituallament, entregar medalles… no només és signe de normalitat, és un motiu d’esperança i d’energia enmig dels moments complexos que vivim”.

A més a més dels membres de l’AMPA, han fet possible la celebració del Cros el Consell Esportiu de les Garrigues, el Consell Esportiu del Pla d’Urgell, l’Escola Arnau Berenguer, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament del Palau així com diverses empreses col·laboradores de la comarca.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.