El pàrquing de camions del Palau ja està llest per entrar en funcionament

parquing4

  • L’entrada es regularà mitjançant targeta electrònica i compta amb un servei de videovigilància de 24 hores. El preu mensual per deixar-hi el vehicle és de 30 euros.

El pàrquing de camions del Palau ja està llest per entrar en funcionament. És tracta d’un aparcament situat en una parcel·la 10.000 metres quadrats de propietat municipal al polígon industrial SAU-3 entre el carrer de La Pedrera i el carrer de l’Empriu, al costat de la bàscula municipal.

Aquest aparcament està pensat per vehicles pesats com camions i autobusos, per autocaravanes, caravanes i vehicles agrícoles. Comptarà amb enllumenat i servei de videovigilància les 24 hores. Als usuaris del pàrquing se’ls facilitarà una targeta magnètica que els permetrà accedir al recinte. El preu mensual per deixar-hi el vehicle és de 30 euros al mes més IVA.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que actualment molts camions han de quedar-se estacionats durant les nits als carrers del polígon industrial i fins i tot als carrers de la zona residencial propera, “per tant aquest pàrquing contribuirà a l’ordenació del trànsit i a la millora de l’entorn i de la seguretat viària”, afirma Meseguer.

parquing2

L’alcaldessa apunta que a partir d’aquesta setmana, des de l’ajuntament informaran a totes les empreses de la zona, ja siguin de transport de mercaderies, agrícola, autobusos i possibles clients en general de la nova oferta d’aparcament al municipi. “Considerem que el preu de 30 euros al mes és prou econòmic per atraure clients i donar sortida al pàrquing municipal. Els conductors podran arribar amb el seu cotxe, deixar-lo aparcat a la seva plaça i agafar el vehicle pesat en qüestió, amb la tranquil·litat que el pàrquing està vídeo vigilat les 24 hores del dia”,explica Meseguer.

Els interessats que vulguin llogar una plaça ja es poden dirigir a les oficines municipals per demanar informació i formalitzar el contracte.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.