El pàrquing gratuït del carrer la Creu de Mollerussa passarà a ser d’alta rotació

L’ajuntament de Mollerussa té previst aprovar, en el ple que celebrarà dijous, una modificació del contracte amb l’empresa concessionària de la zona blava. Això servirà per formalitzar i començar a desenvolupar les diferents actuacions previstes en aquest àmbit al municipi. En concret, el pàrquing gratuït del carrer la Creu es convertirà en un d’alta rotació, el primer d’aquest tipus a la ciutat. També es crearà un aparcament de pagament vora el carrer Ferrer i Busquets amb una cinquantena de places, i se substituiran tots els parquímetres per d’altres que permetin pagar l’estacionament en zona blava amb targeta, fet que amb les màquines actuals no es pot fer.

A banda, la modificació també inclou noves places de zona blava en diferents carrers de la ciutat pròxims al centre per tal de compensar la vintena que s’han suprimit al carrer de Ferrer i Busquets per la reordenació dels tres girs a l’esquerra que es va fer recentment. D’aquesta manera, se senyalitzaran 5 places noves a la ronda de Sant Pere, 5 més al carrer de Ferrer i Busquets, 4 al carrer de Navarra i 9 més al carrer d’Àngel Rosell.

Pel que fa a l’aparcament del carrer la Creu s’estudia quins seran els preus i el temps límit d’estacionament. La seva conversió sorgeix després de detectar-se que té una ocupació plena al llarg del dia i sense rotació. L’espai compta amb capacitat per a 17 vehicles i s’ubica prop del centre, vora l’església parroquial. Per això, l’ajuntament reservarà la meitat de les places perquè els familiars dels difunts puguin aparcar-hi de forma gratuïta els dies que hi hagi serveis funeraris.

Per últim, el nou pàrquing de zona blava en un solar del Carrer Ferrer i Busquets disposarà de 55 places d’aparcament, part d’elles per a persones amb mobilitat reduïda. La zona connectarà amb la travessia del Domènech Cardenal. Es reformaran els accessos i els contenidors que ara són fora a l’N-II s’ubicaran dins de l’espai. El desig del consistori és que sigui operatiu per les festes de Nadal.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.