El passos per a resoldre un crim o la reinterpretació de “La casa sota la sorra”, a les exposicions del Saló del Llibre

Per resoldre un crim és necessita un culpable. És un dels elements que s’expliquen en una exposició monogràfica que segueix el relat de les novel·les policíaques i que recull totes les obres destinades a un públic infantil i juvenil sobre aquest gènere. A través de 9 plafons, instal·lats a l’escenari del Teatre L’Amistat, es poden veure diferents tipus de successos, també es defineix als diversos detectius i finalment, es resol el cas.

A banda d’aquesta exposició monogràfica, en el marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil es poden trobar les millors obres de l’any 2015 segons l’equip de crítica i el consell de redacció de la revista Faristol, conformat per una vintena de persones. Tot plegat, en un bar improvisat on també hi conviu la reinterpretació del llibre La casa sota la sorra de Joaquim Carbó.

L’il·lustrador Ignasi Blanch també presenta la seva obra en el marc del saló i ho fa amb una vintena d’originals del llibre La cançó de les balances, on el visitant pot apreciar l’esbós previ al dibuix, aquest cop defugint del seu blau típic per mostrar-lo a tot color.

Al hall de L’Amistat també es pot veure la mostra Sobre paper, amb la que Francesc Rovira ensenya el treball que ha dut a terme en els darrers dos anys per a diferents revistes, cartells i portades de llibre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.