El pati de Cal Jaques de Mollerussa s’obre al públic per Sant Jordi

L’espai, que data del 1783, acollirà un taller familiar per elaborar exlibris i es vol incorporar com a escenari per a altres futures activitats

El pati de la casa de Cal Jaques de Mollerussa s’obrirà al públic per Sant Jordi en el marc del programa d’activitats per celebrar la festa catalana del llibre. L’espai, que data del 1783 i s’inclou en l’inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, és de propietat municipal des del març del 2019 i ara el consistori el vol incorporar com a escenari de diferents actes.

La primera activitat que acollirà l’espai serà un taller familiar per aprendre a fer exlibris a càrrec del Centre d’Expressió Artística Solaç. Durant la jornada de Sant Jordi se celebrarà també la tradicional Marató de Lectura en veu alta, que enguany arriba a la seva desena edició, i tindrà lloc presencialment a la plaça Manuel Bertrand i també virtualment a les xarxes socials.

En aquesta marató virtual, per Sant Jordi es presentarà també un vídeo que recull un poema conjunt fet en col·laboració amb tots els centres escolars de Mollerussa.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.