El periodista Carles Porta, convidat de la 19a edició del Premi de Poesia Maria Mercè Marçal

El president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell anunciant el convidat d’enguany al lliurament del 19è Premi de Poesia Maria Mercè Marçal. FOTO: Consell Comarcal del Pla d’Urgell

 

El lliurament del 19è Premi de Poesia Maria Mercè Marçal, que se celebrarà el proper 24 de febrer en el decurs d’una vetllada literària, comptarà enguany amb el periodista i escriptor Carles Porta com a convidat. Una de les activitats que s’hi durà a terme en el transcurs de la gala serà la lectura de diversos poemes guanyadors de la darrera edició del Premi de Poesia el Sol del Pla, que també convoca el Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Precisament, potenciar l’ambient literari a les escoles és un dels motius pels quals es va dur a terme aquesta iniciativa que ja té més d’una dècada. Enguany seran alumnes de La Salle Mollerussa els encarregats de la lectura, que pretén potenciar el sentit de la poesia també entre els més joves i en un àmbit comú.
Presentació del llibre del 18è guanyador del Premi.

D’altra banda, el Consell Comarcal ha previst per al proper dia 10 de febrer la presentació de l’obra guanyadora de la 18a edició del Maria Mercè Marçal. Es tracta d’El mapa de l’infinit, de l’autor mallorquí Joan Perelló. Serà la membre del jurat del Premi Àngels Marzo qui faci la pertinent explicació del contingut del poemari, que Pagès editors ha publicat dins la col·lecció “La Suda”. L’acte, que serà obert al públic, tindrà lloc a la sala d’actes de la seu de l’ens comarcal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.