El Pessebre Vivent de Linyola busca voluntaris

pessebre2016-4

  • Enguany la representació celebra el seu 20è aniversari i com a novetat estrenarà l’aparició d’un esgrafiat de grans dimensions a la paret de ‘Cal Saballs’.

El Pessebre Vivent de Linyola busca voluntaris per participar a la representació d’enguany. Com ja és tradició l’entitat Pessebre Vivent de Linyola demana la col·laboració entre els veïns i convida a participar a qui vulgui formar part d’aquest esdeveniment.

Jaume Pedrós, president de l’entitat, explica que necessiten voluntaris, no només e figurants, també persones per executar la representació. “Demanem a tothom que hi vulgui participar el seu compromís els dies que es durà a terme la representació, enguany cinc dies. Necessitem figurants durant les representacions d’aquest Nadal, però també voluntaris per la decoració d’escenes, intendència, control d’entrades, etc”, descriu Pedrós.

 pessebre2016

Segons el president es necessiten voluntaris a partir de sis anys d’edat. “Enguany celebrem el 20è aniversari del Pessebre Vivent i volem celebrar aquesta efemèride de manera especial. El símbol més important per commemorar aquesta celebració serà l’esgrafiat de grans dimensions a la paret de ‘Cal Saballs’. Es una pintura mural en relleu feta per la jove muralista Ana P.Castro per commemorar l’aniversari. Aquesta és una de les accions previstes, però com sempre el factor més important i imprescindible és el factor humà”, apunta Pedrós.

 pessebre216-5

Per participar com a voluntari, es pot descarregar la butlleta des de la pàgina web de l’ajuntament i després dipositar-la a la bústia que s’ha habilitat a les oficines de l’Ajuntament. Hi ha temps fins divendres 14 de desembre. La representació enguany està programada pel 26,29 i 30 de desembre i 1, 6 de gener. L’horari de representació serà l’habitual, a partir de les 18:30h. Diumenge 30 de gener es farà la representació diürna de 12 a 13h. Recordem que l’any passat és va anular l’escenificació degut a la detenció i entrada a presó dels polítics catalans de la passada legislatura.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.