El pintor barceloní, Julio García, guanyador del 17è Concurs de Pintura Ràpida “Ciutat de Mollerussa”

El pintor barceloní Julio García ha sigut el guanyador de la 17a edició del Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Mollerussa. Entre els 30 artistes que han participat en l’edició d’enguany, l’obra del pintor d’Abrera ha sigut la més ben valorada pel jurat a l’hora de representar la Banqueta de la 3a sèquia del Canal d’Urgell, en el tram que s’estén al llarg dels 980 metres que separen el Salt de la Farinera amb el Salt dels Llums, tema escollit per la cita d’aquest any. D’aquesta manera, l’artista barceloní s’ha adjudicat un primer premi de 1.500 euros.

Així mateix, Mercè Humedas, de Lleida, s’ha emportat el segon premi dotat en 1.000 euros, i Aida Mauri, provinent de Moià, el tercer, per un valor de 525 euros. En total l’esdeveniment ha repartit fins a 9 premis que sumen un import total de 5.275 euros, aspecte que un any més ha fet que el concurs sigui un èxit de participació i hagi despertat l’interés d’artistes d’arreu de Catalunya i també de fora.

Tothom qui vulgui presenciar les obres guanyadores en directe podrà fer-ho des d’aquest mateix diumenge fins al pròxim dia 30 a la sala d’exposicions del Museu dels Vestits de Paper de Mollerussa.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.